Program våren 2021

Det går bra att betala inträde och lotterier med Swish nr 123 199 88 06.

PROGRAM VÅREN 2021

Huskvarna trädgårdsförening presenterar det preliminära programmet för våren 2021.

Vårens växtbyte

Söndagen 16 maj 15.00

Dags igen för det återkommande växtbytet då de flesta av oss kommer hem med mer än det vi bär dit. Vi byter växter, auktionerar ut rariteterna och avslutar med bakluckeloppis som vanligt.

Märk både växterna och dig själv.

Vägbeskrivning:
Från Esplanaden i Huskvarna, tag höger in på Drottninggatan, sedan vänster till Trädgårdsgatan.
Växtbytet hålls på Husqvarnas norra parkering

OBS. Endast för medlemmar!

Besök på ebeplant i Gränna

Måndagen 31 maj 18.00

Vi är välkomna till ebeplant i Gränna. Om läget tillåter inleder vi kvällen med att Steffi Eberts Reinisch berättar om perenner och buskar. Efter det så står det shopping på programmet.

Vi får 20% rabatt på det vi handlar under kvällen.

Föreningen ordnar ingen transport utan var och en åker själva. Samåk så mycket som Coronaläget tillåter.

Adress: Skiftesvägen 6, 563 31 Gränna

Double-click here to add your own text.