Program hösten 2020

PROGRAM HÖSTEN 2020

Huskvarna trädgårdsförening presenterar programmet för hösten 2020.

Den här hösten har vi försökt att anpassa programmet efter det aktuella Coronoläget och gällande restriktioner. Vi vill ändå ordna några aktiviteter så att vi alla kan känna att vår förening fortfarande "lever".

Rundvandring på Rosariet

Måndagen 24 augusti 18.00

Vi startar hösten med en träff på Rosariet i Jönköping för en ”Coronanpassad” aktivitet.

Under kvällen promenerar vi runt i mindre grupper och intar medhavd fika. Det kommer att finnas en tipspromenad och precis som vanligt utser vi ett par vinnare.

Växtbyte

Söndagen 20 september 15.00

Dags för det traditionella växtbytet. Ta med det du har för mycket av hemma. Vi byter med våra kamrater i trädgårdsföreningen. Eventuella "rariteter" lottar vi ut. Den som vill öppna sin baklucka för loppis är välkommen att göra det.

Märk dina växter med växtens namn.

Sätt på dig din namnskylt - växtbytet är endast för medlemmar i föreningen.

Samling på Husqvarna fabrikens norra parkering, Trädgårdsgatan i Huskvarna.

Julen närmar sig - besök hos Höglunds Blommor

Tisdagen 11 november alternativt onsdagen 12 november 15.00

Vi får komma till Höglunds Blommor i Axamo och se alla deras odlingar av julblommor och andra arrangemang inför advent och jul.

Vi är välkomna i två grupp om max 20 personer i varje grupp. Grupperna delas upp på två dagar.

Anmälan: Anmäl dig senast 3 november till info@huskvarnatradgardsforeining.se eller på telefon till Lovisa 0707-35 43 09.

OBS Uppge namn, e-post och telefonnummer om vi behöver få tag på dig för någon ändring.

Samling: Utanför huventrén på Höglunds Blommor.

Dags för årsmöte

Måndagen 25 januari 2021 19.00

Reservera måndagen 25 januari 2021 för årsmöte.

På traditionsenligt sätt så redovisar genomförda aktiviteter under året som gått, föreningens ekonomi och väljer ny styrelse för 2021.

Vi byter fröer, tidningar, böcker och annat med anknytning till trädgård. Och som vanligt finns det fika och lotteri.

Samling i Equmeniakyrkan, Vintergatan 19 i Huskvarna.