Sommarresan 2019

SOMMARRESAN - lördagen 25 MAJ 2019

I år håller vi oss i Småland. Vi åker söderut mot Värnamo och Ljungby. Efter en knapp timmas resa stannar vi vid Hörle rastplats för att inta vår medhavda fika.

Vi kommer att besöka många spännande och intressanta trädgårdar under dagen.

Information om resan

Bussen avgår från Huskvarna gamla bibliotek kl 07.30. Vi är hemma igen c:a 18.00.

Avgift: Resan kostar 370 kronor. I resans pris ingår bussresa, besök i alla trädgårdarna, lunch på Gästgivargården i Ljungby och eftermiddagsfika.

Avgiften betalas på bankgiro 5052-8702 efter att du fått bekräftelse på att du fått plats på resan.

Anmälan: senast 19/5 till Marie Magnusson tel: 070 - 648 07 94 eller e-post marie.myrberget@telia.com. Specialkost kan beställas i samband med anmälan. Vi avbeställning senare är 5 dagar före avresan debiteras en avgift på 225 kronor.

Ta med egen förmiddagsfika!

Birgitta Simonsson, Ranglavik, Hjälshammar. Trädgården som ligger vi en sjö är c:a 2000 kvm. Där finns sommarblommor, perenner och buskar. Dessutom ägnar sig Birgitta åt att odla grönsaker.

Bengt Tonnik, Toftaholm. I Bengts trädgård finns många vackra rhododendron och andra spännande träd, buskar och lundväxter.

Johan Simonsson, Hjälshammar. En trädgård där navet är dammen och grill/lusthusen. Johans tanke är tvillingsymmetri alltså två av varje om man tittar noga.

Gunnel Holmgren, Värnamo. Gunnel har en fin villaträdgård med planteringar, stenläggningar, singelytor och fontäner. Trädgården har flera olika färgsättningar.

Susanne Smedberg, Skillingaryd. Susanne har en stor idéträdgård där man kan få inspiration och bara njuta. Här finns ett stort växthus med odling och sittplatser. Vi intar vårt bussfika i Susannes trädgård.

Skinnarnas blommor & trädgård. En fin plantskola som flera trädgårdsägare i Värnamotrakten rekommenderar. Den uppges dessutom vara prisvärd! Vi får 10% rabatt på våra inköp - ta med medlemskort.